Liikunnasta iloa

Löysin sukkapalloharrastuksen uudestaan. Pelaan ikäisteni miesten seurassa maanantai aamuisin Jarkko Nieminen –areenalla. Pelihetki on hieno alku uudelle viikolle hyvässä seurassa. Aikaisemminkin olin harrastanut lajia ja myös valmensin junioriryhmää joitakin vuosia. Sulkapallon hallitilanne on nykyään mukava. Laji vaatii hallilta riittävän korkeuden ja tietyn valaistuksen.
Nyt eläkkeellä olen aktivoitunut liikkumaan, koska tiedän liikunnan antavan terveyttä ja elinvoimaa. Isoisänä minulla on monia tärkeitä haasteita, jotka edellyttävät kunnossa pysymistä. Sauvakävely kesällä ja hiihto talvella sekä voimistelu Aarnen Tallissa kuuluvat myös viikon ohjelmaani. Kaupungin edullisen seniorikortin, jolla pääsee Turun liikuntalaitoksiin, aion lunastaa parin vuoden päästä.
Turku tarjoaa liikkujille ja kilpaurheilijoillekin varsin paljon mahdollisuuksia. Aina on kuitenkin kehittämisen varaa. Sisäliikunnan käytössä ovat myös koulujen liikuntasalit, mutta vuoroista on edelleen pulaa. Liikuntalajit ovat lisääntyneet ja salitarve on kasvanut.
Turku tarvitsee ajanmukaisen palloiluhallin. Sitä tarvitsisivat ennen kaikkea palloilulajien harrastajat ja joukkueet. Turun sisäpelijoukkueiden on taas aika esiintyä lajien korkeimmilla tasoilla. Perinteet velvoittavat. Ovathan pienet lähikunnatkin siihen pystyneet. Menestyminen sarjoissa edellyttää kunnon hallia ja asiallisia katsomotiloja. Sellaista ei tällä hetkellä ole. Haluan nähdä Kupittaalla uuden palloiluhallin. Sijainti tuolla alueella on tärkeää myös urheilulukiolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: