Liikunnan paratiisi

Aamulenkeilläni Turun Urheilupuistossa seuraan tällä hetkellä ikäihmisten kuntopisteen rakentamista. Aiemminkin Karikonlenkin varrella on ollut hienoja kuntolaitteita, joita itse käytän. Mielenkiinnolla odotan millaisia ovat nämä uudet laitteet.
Urheilupuisto on hieno kuntoilukeidas Turun sydämessä. Monenlaisia mahdollisuuksia löytyy kaiken ikäisille. Aamuisin iloitsen koululaisryhmien touhuista. Heitä saapuu puistoon joka suunnalta ja koululiikunnan mahdollisuudet puistossa ovat moninaisia.
Jokaiselle luulisi löytyvän jotakin Urheilupuistosta: Stadion, yläkenttä keinonurmineen, kentät korikseen, lentopalloon, beach wolleyhin, tennikseen, hiekkakenttä heittolajeihin ja talvella luisteluun. Frisbeegolf-rata on uusimpia mahdollisuuksia, itsekin olen rataa kokeillut. Ja onhan puistossa Olympiasauna, kaikkien käytössä oleva, lähes viimeinen yleinen sauna. Pari leikkipuistoa pienimmille ovat myös tarpeen. Kesäisin iloiset sävelet kaikuvat Samppalinnan kesäteatterista.
Voimme olla iloisia ja ylpeitä Turun urheilupuistosta. Itse palaan lenkiltä hikisenä mutta virkistyneenä ja ajatukset järjestyneenä. Urheilupuiston vihreys ja raitis ilma tekee hyvää meille kaikille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: